Bedrijfsruimte huren of kopen

Bedrijfsruimte huren of kopen

Bent u toe aan een nieuwe uitdaging en wilt u een bedrijf opzetten? Dan zoekt u vast een geschikt pand waar u uw dromen kunt realiseren. Of u nu wilt huren of kopen, de aangewezen partij om u hierbij te begeleiden en te adviseren is Zoonen commercieel vastgoed uit Ede. Dit bedrijf heeft vele jaren ervaring op het gebied van diverse types bedrijfsruimte. Overigens ook voor het verkopen of verhuren van ruimtes bent u bij Zoonen aan het juiste adres. En ook niet alleen bedrijfsruimte in Ede zit in hun portefeuille, elders in het land hebben ze ook hun contacten. Alles wordt in het werk gesteld om u te ondersteunen tijdens de zoektocht naar een geschikte verkoper of koper. Zo weet u zeker dat ze zich ten volle inzetten om uw gewenste bedrijfsruimte te zoeken én te vinden.

Diverse types bedrijfsruimte in Ede

Wat uw bedrijfswens ook is, u wilt natuurlijk wel dat u goed bereikbaar bent. Voor leveranciers, voor klanten en voor uw werknemers. Een bedrijfsruimte in Ede kan zich dus bevinden in het centrum maar ook op een bedrijventerrein. Dit is geheel afhankelijk van het type bedrijf dat u wilt starten. Stel dat u een bouwmaterialenhandel wilt beginnen dan hebt u natuurlijk een ruimte met terrein nodig waar u goederen op kunt slaan. Maar er moet zich ook een verkooppunt bevinden zoals een showroom of een winkel. Daarnaast zijn er medewerkers die kantoorwerkzaamheden verrichten. Dus ook hiervoor moet voldoende ruimte in het pand zijn. Het lijkt een hele wensenlijst maar Zoonen helpt u deze bedrijfsruimte in Ede of omliggende regio te vinden.

Bedrijfsruimte huren of kopen bij Zoonen

Waar de één liever bedrijfsruimte koopt, heeft een ander er meer oren naar om te huren. En weer een ander weet eigenlijk niet wat het beste is. Ook daarin brengt Zoonen uitkomst. Via een oriënterende en vrijblijvende kennismaking nemen ze alles met u door. Aan de hand van dit gesprek bekijken ze wat de beste optie is en starten ze, met uw instemming, de zoektocht. Uiteraard wordt hierbij over de prijs onderhandeld zodat u nooit een cent teveel betaald voor de bedrijfsruimte in Ede of waar dan ook.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *